Отидете към основна версия

3 678 23

Михаил Билалов разкри защо вече няма да е водещ на "Стани богат"

  • михаил билалов-
  • стани богат-
  • водещ

Засега не е ясно кой ще заеме мястото му в предаването

Талантливият актьор Михаил Билалов потвърди новината, че няма да е водещ на "Стани богат" през новия сезон, и обясни защо е взел това решение.

"Взех решението още през месец юни, когато едва успявах да съвместявам ангажиментите си покрай снимките на сериала "Вина" и "Стани богат". Искам да използвам трибуната на твоето предаване, за да благодаря на bTV за сътрудничеството през тези 5 години", каза той пред водещия Светослав Иванов.

Актьорът разказа за избора си да се отдаде на театъра и други проекти, и най-вече на предстоящото си мащабно турне в САЩ и Канада с моноспектакъла "Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене".

Турнето включва над 17 дати, а има изгледи и да се увеличат. Спектакълът е по сценарий на половинката на Билалов - Ваня Николова, която е сценарист на много от проектите, в които участва актьорът, пише още dir.bg.

Засега не е ясно кой ще заеме мястото му на водещ в предаването.

Според най-упоритите слухове Ники Кънчев ще е човекът, който ще направи своето голямо завръщане в "Стани богат", чието лице беше дълги години, докато предаването вървеше в ефира на Нова телевизия.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.

Свързани новини