Last news in Fakti

15 Януари, 2024 10:15 3 559 23

Михаил Билалов разкри защо вече няма да е водещ на "Стани богат"

  • михаил билалов-
  • стани богат-
  • водещ

Засега не е ясно кой ще заеме мястото му в предаването

Талантливият актьор Михаил Билалов потвърди новината, че няма да е водещ на "Стани богат" през новия сезон, и обясни защо е взел това решение.

"Взех решението още през месец юни, когато едва успявах да съвместявам ангажиментите си покрай снимките на сериала "Вина" и "Стани богат". Искам да използвам трибуната на твоето предаване, за да благодаря на bTV за сътрудничеството през тези 5 години", каза той пред водещия Светослав Иванов.

Актьорът разказа за избора си да се отдаде на театъра и други проекти, и най-вече на предстоящото си мащабно турне в САЩ и Канада с моноспектакъла "Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене".

Турнето включва над 17 дати, а има изгледи и да се увеличат. Спектакълът е по сценарий на половинката на Билалов - Ваня Николова, която е сценарист на много от проектите, в които участва актьорът, пише още dir.bg.

Засега не е ясно кой ще заеме мястото му на водещ в предаването.

Според най-упоритите слухове Ники Кънчев ще е човекът, който ще направи своето голямо завръщане в "Стани богат", чието лице беше дълги години, докато предаването вървеше в ефира на Нова телевизия.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    23 35 Отговор
    Не знам като актьор, как се справя, НО като водещ на предаването беше:гола вода и кал по ушите!

    Коментиран от #2, #13

  • 2 и сега, кво?

    19 4 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ти като актьор не си ли го гледал? Странно!

    Коментиран от #5

  • 3 ще го запомнят , как

    5 7 Отговор
    раздаваше куфарчетата с пари на свои хора , а комисьонна не са му давали . сега има да харчат . Хазартозависимите ще се обръщат към друг да им дава пачки и да харчат .
  • 4 Истината

    14 19 Отговор
    Крайно време беше .Само с наизустяване и четене от монитора не става.трябва и знание и интелект за разлика от киното

    Коментиран от #15

  • 5 Нищо лично

    12 15 Отговор

    До коментар #2 от "и сега, кво?":

    Добър и успешен но тъп артист а за тая игра трябват и много други неща.Да си гледа киното а който си го харесва и няма друга работа да си му гледа филмите

    Коментиран от #16

  • 6 Бъдещето

    22 3 Отговор
    Стани "Богат" 2054-та, когато минималната работна заплата е станала заради инфлацията 75000 лева: Кой ще стане богат със 100 хиляди лева, ако отговори на 15 въпроса от теми, за които е необходимо да си завършил 10 университета и да гледаш по цял ден телевизия и интернет

    Коментиран от #9

  • 7 Ники

    2 5 Отговор
    Да сложат бобината.също толкова известен и красив но много по забавен и чаровен а като ум и знания са на кантар
  • 8 Защото не става

    11 14 Отговор
    Много много слаб водещ.
  • 9 Последния Софиянец

    15 3 Отговор

    До коментар #6 от "Бъдещето":

    Едно време преди 20 години, когато започна предаването, за 100 хиляди лева можеше да се купи двустаен апартамент в Лозенец, а сега за толкова е трудно да се намери само гараж
  • 10 РЕалиста

    5 7 Отговор
    само Не Кънчев, не го ли обвиняваха в сексуален тормоз ???
  • 11 Българина никога не казва истината,

    11 4 Отговор
    като ги изритат, винаги други причини си измислят, или умора, или други ангажименти, или много други подобни, но не и истината. Много тъпо водеше "Стани богат", Кънчев беше по забавен, и сега май пак него ще връщат. Онова лигавото на Катето и то се оправда, че е много зоето, а сега води най тъпото предаване. Хайде писна ни от такива "заети звезди", по добре е да не ги гледаме.

    Коментиран от #17

  • 12 Котьо Котев

    10 4 Отговор
    Сложете Пънчо от село Червен бряг, ние сме едно деградирало общество и не сме заслужили да гледаме интелигентни хора с мозъчен багаж като Билалов.
  • 13 Котьо Котев

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    За теб сме сигурни - единственото нещо, което си гледал с Пънчо, е Биг брадър. И оттам впечатленията ти за Пънчо т-пото са положителни.
  • 14 Анонимен

    13 3 Отговор
    Мишо Билалов е пич.
    Интелигентните хора винаги напускат първи, когато осъзнаят, че всичко наоколо е кoчина и деградация, когато виждат, че усилията им не се оценяват правилно и се принизява труда им.
    Не знам лиценза на предаването чия собственост е /може би ITV/, но някой трябва да им драсне един имейл и да им обърне внимание какво се случва тук.
  • 15 бай Даньо

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "Истината":

    Така е,... след всеки въпрос към участник, погледа му е в монитора, какво трябва да прочете и изрецитира
  • 16 МИНУВАЧ

    6 3 Отговор

    До коментар #5 от "Нищо лично":

    Ами с постоянното му присъствие на екрана, ТВ филми, шоу и т.н., направо стана банален с еднотипните си мимики или ръкомахания, само да подхвърля и ВИНА
  • 17 МНЕНИЕ

    5 4 Отговор

    До коментар #11 от "Българина никога не казва истината,":

    Изглежда и двамата са един дол дренки, ааа забравих и маминия.. изчерпани. А толкова млади и кадърни артисти има, но нямат двамата необходими -единият да го бутне, другият да го дръпне
  • 18 айде де

    9 3 Отговор
    Само хвърляте фишеци,... махаме този,махаме онзи, а си клечааат на топличко а ние се дразним и бълваме коментари. Много умно,а
  • 19 Кадир

    9 1 Отговор
    Най-накрая. Много помага на някои участници и това си личи. Не коментирам това, че появи ли се някой знаещ, човека зад пулта веднага пуска най-трудните въпроси, за да не дадат 100 000 лв.
  • 20 Габи

    2 5 Отговор
    Много хубаво, че четвъртия необявен жокер Билалов си отива. Кръгла нула като водещ. Да беше гледал Орлин Горанов и Бойко Кръстанов и да научеше нещо.
  • 21 Анонимен

    1 1 Отговор
    Добър водещ бе Михаил Билалов.
  • 22 Магнит ски шиши

    1 0 Отговор
    Ей Джаро пак ще шитка Бело в 6 ти сезон на под прикритие...еваала
  • 23 Петела

    0 0 Отговор
    Една добра и една лоша новина. Добрата е,че тоя Ивайло въобще няма да липсва. Лично за мене слаб актьор. Лошата е появата на тая измислена звезда Вергов. То повечето ни звездица измислени,ама както и да е