Отидете към основна версия

1 004 10

Принц Хари и Меган Маркъл осиновиха кокошка (ВИДЕО)

  • принц хари и меган маркъл-
  • кокошка-
  • осиновяване-
  • кокошарник

Според Хари Мегън винаги е мечтаела за кокошарник

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл посрещнаха нов член на семейството! Kралската двойка осинови Синки - ранена кокошка, която преди е била собственост на тяхната добра приятелка и съседка Елън де Дженеръс.

65-годишната Елън потвърди новината в Instagram и даде на феновете актуална информация за Синки. Тя разкри, че птицата е била тормозена от другите кокошки в имението Монтесито, което споделя със съпругата си Порша де Роси.

Преди три седмици тя написа в Instagram: "Имахме кокошка, която си нарани крака, така че я преместихме в мивката ни. Порша ѝ купуваше комплект кърпи за гости"."

"Кракът на Синки е оправен, но кокошките ни все още я кълвяха, така че се наложи да я преместим. За щастие в курника на нашите приятели Хари и Меган имаше място за още една. Все още не сме сигурни каква ще бъде нейната съдба с кралското звание", написа Елън.

По време на интервюто си с Опра Уинфри кралската двойка, която има две деца - принц Арчи и принцеса Лилибет, показа своя кокошарник, който беше наречен "Кокошарникът на Арчи", и обясни, че кокошките са спасени от калифорнийска фабрична ферма.

Според Хари Мегън винаги е мечтаела за кокошарник: "Тя винаги е искала пилета“.

Източник: www.hellomagazine.com

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.

Свързани новини