Отидете към основна версия

2 181 14

Ергенът Виктор Стоянов си накупи кашони с намалени дрехи

  • виктор стоянов-
  • ергенът-
  • ерген-
  • покупки-
  • пазаруване

Мачото направил дълга опашка в магазина, за да върне голяма част от одеждите

Първият "Ерген" в родния ефир Виктор Стоянов прекали с пазаруването от промоции. „Ергенът“ задръсти дома си с над 15 кашона от намаленията на „Зара“. Мачото бе засечен от репортер на касите в магазина за бърза мода, предава Уикенд.

Явно не му е провървяло с някои от модните находки, защото Виктор направи огромна опашка заради 3-те кашона с дрехи, които искаше да върне в магазина. Стоянов се забави около 30 минути на касата и това изнерви останалите пазаруващи, които започнаха да нервничат и да го псуват.

„Какво е направил този? Целия магазин ли е изкупил? Заради него висим на опашка“, недоволствали клиенти на ритейлъра, а други се шегуваха, че сигурно си ги е купил заедно с новата си кола от Германия.

Фитнес инструкторът върна дрехите, а малко след това публикува в социалните мрежи видеа с кашоните в тях, явно за да се оправдае пред хората, които е забавил на касите в магазина.

В момента текат огромни намаления на зимната колекция и проверка на вестника показа, че повечето артикули са на цени по 10 или 20 лв. Заради това и Виктор се е затрупал с кашони от дрехи. Хем се хвали, че носи маркови дрехи, хем ги е купил много по-евтино.

Виктор не крие, че е много суетен и държи на изрядния си външен вид. Почти винаги ходи с костюм, мокасини или обувки и голи глезени. Бившият фитнес инструктор не излиза от дома без прилежно пригладена коса и парфюм. Заради афинитета си към хубавите и маркови дрехи, той няма как да не се възползва от изкусителните намаления в момента.

Ден по-късно „Ергенът“ отпраши с част от новите си придобивки на почивка към Занзибар, където е и в момента. Мачото от първото издание на любовното риалити е заедно с Папи Ханс и компания. Певецът и писател пусна видео , в което в храната си открива „късметчета“ с надпис „Занзибар“. На видеото се вижда как Виктор дъвче парче баница и за момент спира, за да не се задави с "късмета", на който също пише „Занзибар“.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.

Свързани новини