Отидете към основна версия

2 775 5

Ален Делон: Искам да умра, животът свърши

  • ален делон-
  • семеен спор-
  • здравословно състояние

Това заявил актьорът пред общопрактикуващ лекар

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Докато децата му водят война от няколко седмици насам, здравословното състояние на Ален Делон продължава да дава поводи за безпокойство. Когато през юли миналата година жандармеристите от Секцията за изследвания го посетиха в дома му в Души, те намериха актьора много слаб и неспособен да формира последователни изречения, разкри Le Parisien.

Пред общопрактикуващия лекар, дошъл да прегледа звездата, чието здравословно състояние се влошаваше след инсулта през 2019 г., той заявил: "Искам да умра, животът свърши".

Според заключенията на прокуратурата в Монтарджис разследването не е разкрило никакви актове на насилие от страна на Хироми Ролин срещу Ален Делон.

„Свидетелите или здравният персонал, който редовно го е посещавал, не са забелязали актове на насилие срещу Ален Делон", заключи Жан-Седрик Го, прокурор на Монтаржи. Въпреки че някои свидетели описват поведението на Ролин като директивно, не е налице причинно-следствена връзка с влошаване на здравословното състояние на Делон, което да доведе до престъпление, свързано с морален тормоз. Не изглежда да е установено и престъпление, свързано със насилие върху болен човек.

"Що се отнася до събитията, за които съобщи Хироми Ролин, използването на видеозаписи позволява да се изключи извършването на положителен акт на насилие на 5 юли 2023 г. И накрая, престъплението клеветнически донос не е установено, тъй като няма доказателства за недобросъвестност от страна на децата на Делон", добави Жан-Седрик Го относно втората жалба.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.

Свързани новини