Отидете към основна версия

2 761 24

Предбрачно споразумение за редовен секс поиска мъж от бъдещата си съпруга

  • предбрачен договор-
  • споразумение-
  • редовен секс

Тя: "Не мога да му обещая такова нещо."

Снимкa: Shutterstock

Жена написа в една от социалните платформи, че човекът, за когото ѝ предстои да се омъжи, е поискал двамата да подпишат предбрачно споразумение, по силата на което тя няма да получи нищо при евентуален развод, ако „не правят редовно секс“.

По думите ѝ той вече има един провален брак, който бил лишен от интимност, поради което е решен това да не се случи втори път.

Ето защо настоява да правим Х пъти секс седмично, или в противен случай няма да получа нищо при евентуален развод, разказва жената, цитирана от The Mirror.

Тя допълни, че вече са подписали друго предбрачно споразумение и при развод да поделят закупеното семейно имущество 50/50, обаче това „не му е достатъчно“ и е поискал допълнителното условие.

Иска от мен да му потвърдя, че няма да спра да правя секс с него в бъдеще, но аз не мога да му обещая подобно нещо, най-малкото защото не знам какво бъдеще ни очаква и един подпис не доказва нищо, пише още жената в Reddit.

Според нея такъв договор е унизителен и я кара да се чувства като „секс робиня“, а не обичана съпруга и партньорка.

Потребителите я съветват да поговори с бъдещия си съпруг по темата, докато други изказват съмнения в правната легитимност на един подобен документ.

Източник: novini.bg

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 14 гласа.

Свързани новини