Отидете към основна версия

2 138 11

Лора Караджова се завръща към музиката с дует с Кристо

  • лора караджова-
  • дует-
  • кристо-
  • завръщане-
  • музика

През последните години певицата се отдаде изцяло на майчинството, но сега е готова да покори сцената

Лора Караджова се връща в музиката с нов дует, след като изчезна от медийното пространство след огромната издънка в "Маскираният певец".

През 2021 година тя не можа да върже две изречения на сцената и дори на прост въпрос като дали звездният ѝ баща е знаел, че тя участва в "Маскираният певец", Караджова изглеждаше видимо объркана. Щерката на Данчо Караджов обаче видимо се зарадва, когато видя подаръка-бутилка просеко и възкликна: “Слава богу“.

Зрителите бяха категорични, че тя е или пияна или дрогирана, или и двете, припомня varna24.bg. През последните години тя се отдаде изцяло на майчинството, но сега е готова и за сцената.

Новата песен, чиято премиера в You Tube ще бъде на 10 февруари, в 20:00 часа, е перфектна комбинация от острите като бръснач рими на Кристо и заразителните вокали на Лора и обещава да бъде хит. А видеото към нея смело може да бъде наречено кинематографичен спектакъл.

Двамата изпълнители преплитат своите професионални пътища през 2012 г., когато записват песента "Оставам тук“, която става тотален хит. Следват "Повече от всичко“ (2013), "Paradise“ (2014) и "No Mercy“ (2015) – всичките №1 в класациите. 2024 е годината за нов старт на дуета.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.

Свързани новини