Отидете към основна версия

1 636 4

Брад Пит спечели първата съдебна битка за френската винарна

  • брад пит-
  • анджелина джоли-
  • дела-
  • френска винарна-
  • шато миравал

Между съдебните битки за собственост, обвиненията в домашно насилие и злоупотреба с деца, разводът на двете холивудски звезди продължава да е обект на дискусии

Снимка: ЕРА/БГНЕС

След развода си с Брад Пит Анджелина Джоли продава дяловете си в Château de Miraval, които досега е споделяла по равно с холивудския сърцеразбивач. Това е решение, което актьорът не е преглътнал: той си иска обратно десетте процента, които е дал на съпругата си като сватбен подарък.

Когато си казаха "да" през 2014 г., Брад Пит и Анджелина Джоли си поделиха Château de Miraval, винарско имение, разположено в Прованс-Алпи-Лазурен бряг. Актьорът притежава 60% от акциите, а актрисата - 40%. Като сватбен подарък той се съгласява да ѝ даде още 10%, за да може имението от 30 хектара да бъде разделено поравно. Но след раздялата им през 2016 г. всичко е съвсем различно. След сложния развод Джоли реши да продаде дяловете си в имението на Юрий Шефлер, собственик на руска компания за водка. Брад Пит оспорва решението, като твърди, че първо трябва да си върне 10-те процента, предложени на бившата му съпруга, тъй като "сделката му не е била спазена", според Page Six, предава vesti.bg.

Трябва да се каже, че раздялата на дуото "Бранджелина" беше изпълнена с препятствия и конфронтации. Между съдебните битки за собственост, обвиненията в домашно насилие и злоупотреба с деца, разводът на двете холивудски звезди продължава да е обект на дискусии. Остава да видим дали Брад Пит ще спечели битката за Château de Miraval.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.

Свързани новини