Last news in Fakti

5 Февруари, 2024 16:45 1 631 4

Брад Пит спечели първата съдебна битка за френската винарна

  • брад пит-
  • анджелина джоли-
  • дела-
  • френска винарна-
  • шато миравал

Между съдебните битки за собственост, обвиненията в домашно насилие и злоупотреба с деца, разводът на двете холивудски звезди продължава да е обект на дискусии

Брад Пит спечели първата съдебна битка за френската винарна - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

След развода си с Брад Пит Анджелина Джоли продава дяловете си в Château de Miraval, които досега е споделяла по равно с холивудския сърцеразбивач. Това е решение, което актьорът не е преглътнал: той си иска обратно десетте процента, които е дал на съпругата си като сватбен подарък.

Когато си казаха "да" през 2014 г., Брад Пит и Анджелина Джоли си поделиха Château de Miraval, винарско имение, разположено в Прованс-Алпи-Лазурен бряг. Актьорът притежава 60% от акциите, а актрисата - 40%. Като сватбен подарък той се съгласява да ѝ даде още 10%, за да може имението от 30 хектара да бъде разделено поравно. Но след раздялата им през 2016 г. всичко е съвсем различно. След сложния развод Джоли реши да продаде дяловете си в имението на Юрий Шефлер, собственик на руска компания за водка. Брад Пит оспорва решението, като твърди, че първо трябва да си върне 10-те процента, предложени на бившата му съпруга, тъй като "сделката му не е била спазена", според Page Six, предава vesti.bg.

От калифорнийските съдебни зали до люксембургския съд - делото на звездата от "Боен клуб" преминава през различни етапи, преди да спечели първата си съдебна битка. И именно съдът в Люксембург предостави на Брад Пит допълнителните 10%. Решението обаче е само временно: окончателното решение ще бъде взето на финалния съдебен процес, който трябва да се проведе скоро. Това е първа победа за мъжа, който е възмутен, че бившата му съпруга е продала половината от имота му, без да го предупреди.

Трябва да се каже, че раздялата на дуото "Бранджелина" беше изпълнена с препятствия и конфронтации. Между съдебните битки за собственост, обвиненията в домашно насилие и злоупотреба с деца, разводът на двете холивудски звезди продължава да е обект на дискусии. Остава да видим дали Брад Пит ще спечели битката за Château de Miraval.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леле...

    8 9 Отговор
    Когато снимките не са обработени , прилича на дърт алкохолик !

    Коментиран от #2

  • 2 Не само прилича

    7 7 Отговор

    До коментар #1 от "Леле...":

    На 60 години, боядисана коса и козметични процедури не могат да променят излъчването.
  • 3 ха, ха

    3 3 Отговор
    Брад Пит освен пияндурник се оказа и скръндза.Да си иска обратно сватбения подарък,егати резила и то чрез съд.Нали и е подарил 10%за да може 30 хектара да се поделят поравно.Тя има право да прави със своята част каквото пожелае.Дедкото се оказа -дедко Скрудж
  • 4 От двамата,

    2 1 Отговор
    повече не харесвам лудата Анджелина.