Отидете към основна версия

1 636 25

Диона пусна ВИДЕОТО на песен, заради което я хванаха с наркотици зад волана

  • диона-
  • песен-
  • нова песен-
  • наркотици-
  • шофиране в нетрезво състояние-
  • под влияние на наркотици

Певицата поясни, че след снимките на въпросното видео е спряна за проверка от полицаи и съответно хваната да шофира след употреба на наркотици

Хванатата да шофира след употреба на наркотици Диона пусна нова песен. Скандалната изпълнителка засне видеото за музикално парче, точно преди да бъде заловена от органите на реда и по-късно пусната срещу 5000 лева гаранция.

"Очаквайте новата ми песен "Давам газ"!, написа по-рано през седмицата Денислава Сашова, както е истинското име на изпълнителката. В пуснатия онлайн клип е включена и новината за нейното скорошно задържане.

"Я да видя тук ли са бързите момчета. Педалът е долу, до долу...", гласи част от текстът.

Иначе за песента си тя сподели в Инстаграм, че е много развълнувана: "Ще помня снимачният ден на тази песен цял живот... Вижте резултата!"

Много последователи на певицата, а и други потребители на мрежата, обаче я упрекнаха за действията ѝ. Критичните коментари, за които тя с лека ръка смята, че идват от нейни завистници, заваляха в Инстаграм.

"Трябва да осъзнаеш, че повечето хора в коментарите тук не сме завиждащи безделници, ами уплашени твои съграждани на София. Уплашени сме, че човек може да се качи зад волана опиянен, с инхибирани сетива да управлява двутонен спортен автомобил и да ходи на свобода, само защото не е убил никого. ", пише потребител към публикацията ѝ.

"Тцтц качила се зад волана надрусана, хванали са я и не стига, че е виновна пък и безсрамна оправдания и песни само. Поне едно “извинявай” кажи бе леле колко си нагла. И ти даваш пример.", гласи друг коментар.

Припомняме, че Диона наскоро бе арестувана заради шофиране под влиянието на наркотици. Макар че се оправда в социалните мрежи и призова да не бъде съдена твърде прибързано, а да се изчака резултата от кръвната ѝ проба, той посочи, че е употребявала кокаин и марихуана. Певицата по-късно заяви, че нито тя, нито адвокатите ѝ са били уведомени за резултатите от теста, а медиите са го разгласили преди тя да научи.

Арестът ѝ бе широко коментиран в социалните мрежи, а след него певицата дори се самоиронизира. След като беше освободена, тя заяви, че не е употребила наркотици, а е пила Нурофен. Диона все още твърди, че не е приемала наркотици преди да седне зад волана, а пред Мариан Станков - Мон Дьо се оправда, че кръвните тестове могат да дадат положителен резултат дори, ако човек е приемал наркотични вещества и преди седмици и месеци.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 23 гласа.

Свързани новини