Отидете към основна версия

1 088 3

Принц Уилям присъства сам на наградите БАФТА 2024 (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • принц уилям-
  • бафта-
  • награди

Съпругата му Кейт Мидълтън се възстановява от коремна операция

Принц Уилям беше заснет да минава сам по червения килим на 77-ата церемония на БАФТА в Лондон, докато съпругата му Кейт се възстановява от коремна операция.

41-годишният принц на Уелс, който от 2010 г. е президент на Британската академия за филмово и телевизионно изкуство, изглеждаше елегантно в тъмносиньо кадифено сако с черни ревери, черен панталон и бяла риза.

Наследникът на трона не беше единственото дръзко лице, което се разходи по червения килим.

Принцесата на Уелс беше принудена да пропусне тазгодишните награди, след като претърпя “планирана коремна операция” през януари.

Операцията беше успешна и се очаква тя да остане в болница от десет до четиринадесет дни, преди да се върне у дома, за да продължи възстановяването си”- се казва в изявление на Двореца в Инстаграм, като се добавя, че принцесата на Уелс “едва ли ще се върне към публичните си задължения преди Великден”

Появата на Уилям на червения килим идва, след като той си взе едноседмична почивка от кралските задължения, за да се грижи за съпругата си и трите им деца — принц Джордж, 10 г., принцеса Шарлот, 8 г., и принц Луи, 5 г. — по време на училищната ваканция.

Тази година звездната нощ, която отбелязва британските филми и телевизионни предавания, беше водена от звездата от сериала “Доктор Кой” Дейвид Тенант.

Източник: pagesix.com

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини