Отидете към основна версия

4 607 14

Новите кандидатки за сърцето на "Ергенът 3": сред избраничките са състезателка по борба и собственик на салон за красота

  • ергенът-
  • кандидатки

За сърцето на Александър ще се борят няколко красавици

"Искам да се влюбя, искам да си намеря човека, искам да си направя семейство. Готов съм за едно ново начало!" Това заяви най-новият ерген от третия сезон на предаването, което стартира тази вечер.

За сърцето на Александър ще се борят няколко красавици, а именно: Моделът Екатерина Тодорова от Русе, пожарникарката Габи Найденова от Ябланица, моделът Валерия Дакова от Дупница, Памела Иванова и плувкинята Габриела Иванова, които са от София.

Сред избраничките са още: състезателката по борба и собственик на салон за красота Барбара Иванова от Кюстендил, актрисата, танцьорката и DJ - Теа Добрева от София, Васка Джурова от Гоце Делчев, софтуерният инженер Надя Георгиева - от Пловдив, певицата Киара Маджарова от Бургас.

А също и: Моделът и инфлуенсър Мартина Симова от София, Шермин Метушева, родена в Ловеч, но от 10-годишна живее в Тел Авив, Израел. Стюардесата Йоана Младенова от Перник.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.

Свързани новини