Отидете към основна версия

1 606 12

Мистериозни здравословни проблеми вкараха Кейт Бекинсейл в болница (СНИМКИ)

  • кейт бекинсейл-
  • болница-
  • хоспитализация-
  • актриса

Актрисата сподели кадри от болничен престой, но не поясни защо е била хоспитализирана

Снимка: БГНЕС/ EPA

Британската актриса Кейт Бекинсейл наскоро се сблъска със здравословен проблем, заради който попадна в болница.

В публикация в Инстаграм от понеделник Бекинсейл отпразнува деня на майката, като сподели снимки и видеоклипове на майка си и кучетата си. Между тях бяха качени и снимки на актрисата от болничното легло.

"Честит рожден ден и честит Ден на майката на моята невероятна майка. Благодаря на тези, които ни обичат и подкрепят", написа Кейт Бекинсейл към албума от снимка. " И за това, че се грижат за кучетата ни, когато не можем, и ни карат да си спомняме щастливи неща, когато не можем. И се появяват, когато сме болни, и седят с нас. И пращат балони, проверяват ни и ни спасяват с любов.", гласи част от посланието на актрисата.

През 2021 г. тя сподели подробности за друго посещение в болницата поради травма на гърба, докато участваше в "The Late Late Show with James Corden."

"Бях в хотелската си стая, обувах си чорапогащника и тогава почувствах болка в гърба сякаш струна на китара се скъса и всичко беше ужасно, имам предвид по-лошо от болезнено раждане," каза тя.

Не можела да ходи, да лежи или да седи, сподели актрисата за онова време, така че когато пристигнала линейката, медиците трябвало да я вдигнат в чаршаф и да я сложат на носилка.

Бекинсейл публикува информация за хоспитализацията си в Инстаграм миналия месец, но тогава не сподели подробности.

"Чувствам се много по-добре. Благодаря ви много за милите съобщения и любовта ви," написа тя към селфи, на което се виждаха болничната ѝ гривна и интравенозната ѝ система.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини