Необходими продукти:
600 г свинско бонфиле; 2 филии хляб; 50 г пармезан; 50 г кедрови ядки; 2 стръка розмарин; 1 скилидка чесън; босилек; 1 лимон; 4 с.л. брашно; 2 яйца.Начин на приготвяне:
Свинското бонфиле се нарязва на тънки шницели с дебелина около половин сантиметър.
Хлябът, кората на лимона, чесънът, пармезанът, босилекът и кедровите ядки се слагат в кухненски робот, заедно със сол и пипер на вкус. Пасират се до получаване на еднородна смес за паниране.
Свинските филенца се панират в брашно, след това в разбитите яйца и накрая в хлебната смес. Пържат се в сгорещено олио приблизително по 3 минути на страна, пише 1001recepti.com.