Необходими продукти:
- 600 г свинско бонфиле;
- 2 филии хляб;
- 50 г пармезан;
- 50 г кедрови ядки;
- 2 стръка розмарин;
- 1 скилидка чесън;
- босилек;
- 1 лимон;
- 4 с.л. брашно;
- 2 яйца.
Начин на приготвяне:
Свинското бонфиле се нарязва на тънки шницели с дебелина около половин сантиметър.
Хлябът, кората на лимона, чесънът, пармезанът, босилекът и кедровите ядки се слагат в кухненски робот, заедно със сол и пипер на вкус. Пасират се до получаване на еднородна смес за паниране.
Свинските филенца се панират в брашно, след това в разбитите яйца и накрая в хлебната смес. Пържат се в сгорещено олио приблизително по 3 минути на страна, пише 1001recepti.com.
Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 В берлин порция е за 120 евро .
10:10 26.03.2024
2 Идън
10:13 26.03.2024
3 Трафо пост
10:20 26.03.2024
4 Пич
11:17 26.03.2024