Отидете към основна версия

3 751 16

Виктория от "Ергенът" отвърна на нападките срещу вида ѝ

  • виктория асенова-
  • ергенът-
  • алек младенов-
  • външен вид-
  • хейтъри

"Не се срамувам от вида си, имам огледало", казва участничката в романтичния риалити формат

Виктория от риалити шоуто "Ергенът" казва, че се оприличава на домашното духче от „Хари Потър“ Доби. Бившата вече служителка в БФС е обект на множество подигравки заради външния си вид. Виктория дори си има и прякор сред останалите момичета във Вилата на любовта, които я наричат „цър-пър“. Автор на любопитния прякор бе друга колоритна участничка, която рано напусна надпреварата за сърцето на Алек - Христиана.

В интернет пространството вече ври и кипи от колажи с Виктория.

"Оприличават ме на едно човече, дори и не знам откъде е, може би някакъв филм. Аз обаче смятам, че приличам на духчето Доби, призна самата Виктория и показа, че в колата си държи кукла на домашния дух от „Хари Потър“.", пише hotarena.net.

30-годишната брюнетка споделя, че е била наясно с хейта, който ще отнесе. Въпреки това не се притеснява от него. Напротив - приемала го с усмивка и се забавлявала истински с шегите на свой гръб.

"Нямам търпение да видя какво ще измислят. Не се срамувам от физиономията си, защото имам огледало вкъщи, в колата, в чантата. Красотата е субективно нещо", казва още най-одумваната участничка в романтичното предаване.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 9 гласа.

Свързани новини