Отидете към основна версия

3 724 41

Уволниха Андреа Банда Банда от БНТ

  • андреа банда банда-
  • бнт-
  • уволнение

Водещата все още не е съобщила за уволнението си публично

Една от най-често сменяните водещи, Андреа Банда Банда, освободи мястото си във "Вечерното шоу“ по БНТ, където се подвизава 3 месеца, които са коствали жесток спад в рейтинга на иначе забавното предаването.

От управата все се надявали водещата да стане по-уверена, да заеква по-малко и да намали броя на лапсусите. В крайна сметка Андреа се оказала толкова скучна, че зрителите масово се отказали да гледат шоуто.

Водещата все още не е съобщила за уволнението си публично и продължава да се изтъква като "tv host“ в социалния си профил. Тя само сподели, че предаването спира заради предизборните студиа, въпреки нейното предложение към управата да продължат излъчването, като канят за гости политици, вместо артисти.

Иначе водещата загатна, че скоро ще я видим да се подвизава в друг телевизионен формат, но не разкри нито по коя телевизия, нито кое е предаването. Според източници от медийните среди, става въпрос за някоя кабеларка.

Андреа си навлече много хейтъри още като ководещ в "На кафе“, където дори екипът бе вдигнал ръце от нея. Никой от колегите ѝ не можеше да я понася заради огромното неподплатено самочувствие и грозния ѝ навик да налага мнението си на всяка цена.

В БНТ положението не било по-различно. Нагло си позволявала да нарича шоуто "моето предаване“, а БНТ – "моята телевизия“. Вместо да се скатае в ъгъла, за да скрие пълната си липса на професионализъм, Банда Банда постоянно давала съвети на продуцента, настоявала за драстични промени и критикувала установените правила.

В крайна сметка единственото нововъведение, което успяла да прокара, бил безалкохолният бар в студиото, пише Intrigi.bg

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 44 гласа.

Свързани новини