Отидете към основна версия

7 822 97

Лили Иванова не може да се движи сама (ВИДЕО)

  • лили иванова-
  • концерт

Възможно е концертът, който подготвя през декември, да бъде прощален

Снимка: БГНЕС

В социалните мрежи се появи страховито видео, на което се вижда Лили Иванова в ужасна светлина. Видимо певицата не може вече да стои на краката си, а гледката е особено мъчителна за нейните почитатели.

Примата на естрадната музика не може вече да се движи сама, необходима ѝ е подкрепа, трябва да се придържа за някого. На видеото ясно се вижда, че Лили вече се е прегърбила и използва гардовете за упора, но категорично отказва да се появи с патерици или бастун.

Клипът е заснет бекстейдж и показва как Лили се подпира за двама охранители, които ѝ помагат да излезе на сцената. Крехката прима видимо залита, а гардовете ѝ служат като патерици.

Това обяснява и слуховете, че концертът, който подготвя през декември, ще бъде прощален. 85-годишната звезда не се отказва от сцената и продължава да прави концерти. Но най-вероятно тази година ще ѝ бъде за последно, тъй като здравословното ѝ състояние вече не го позволява.

В момента билетите за зала „Арена армеец“ вървят между 60 и 350 лева. Очакваната чиста печалба за певицата е около 1 милион лева. Колеги на певицата смятат, че предвид здравословното ѝ състояние, този път може да бъде седнала на столче и така да изкара изявата си, пише show.blitz.bg.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 32 гласа.

Свързани новини