Необходими продукти:
2 кг пилешки бутчета (само долната част); 1,5 чаена лъжица кимион на зърна; 3 суп. лъжици брашно; 1,5 чаена лъжица чили (сушено); сол и млян черен пипер на вкус; 1,5 чаена лъжица сушен чесън; 1,5 чаена лъжица сладък червен пипер; 3 суп. лъжици олио; 1,5 чаена лъжица кориандър на зърна.Начин на приготвяне:
Излейте олиото в подходящ съд и го сложете във фурната, като нагласите температурата на 200 градуса. Докато то се загрява, оваляйте хубаво бутчетата в подправките, а после ги наръсете с брашно, като го втриете добре, за да стане апетитната златиста хрупкава коричка.
Когато са готови ги сложете в загрято растително масло и ги наредете в тавата. Печете във фурна на 200 градуса за 30 минути, а когато минат ги обърнете за още 30 минути и от другата страна, пише Actualno.com.