Отидете към основна версия

6 725 16

Милионерски син заснемал тайно секса на гостите си ВИДЕО

  • камери-
  • секс-
  • видео

28-годишният Мичъл Васек е застрашен от над половин век затвор

28-годишния Мичъл Васек, син на основателя на веригата магазини и бензиностанции Buc-ee's, милионера Дон Васек, е заплашен от дълъг престой в затвора. Според USA Today той тайно е заснел гостите си при ходенето им до тоалетна, при къпане и при секс.

Воайорът бил заловен, когато жена, отседнала в дома му, забелязала обектив на камера в зарядно устройство на стената на банята. По време на разследването се оказва, че от 2019 г. Мичъл Васек е закупил повече от дузина шпионски камери и друго оборудване за наблюдение. Закупените устройства монтирал в баните на къщите си.

През октомври 2023 г. той е арестуван и обвинен, че в продължение на две години е извършвал видеонаблюдение на 13 жертви. Общо в обвинителния акт са посочени 28 случая на незаконно заснемане. За да бъде освободен преди съдебен процес, синът на милионера плати гаранция от 280 хиляди долара - по 10 хиляди долара за всяко обвинение.

Според законите на щата Тексас, където се провежда процесът, Васек е изправен пред две години затвор за всяко обвинение.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 15 гласа.

Свързани новини