Отидете към основна версия

2 173 12

Кевин Спейси е разорен, принуден е да продаде дома си

  • кевин спейси-
  • разорен-
  • задължения-
  • обвинения-
  • сексуално посегателство

Актьорът беше едно от най-известните лица в Холивуд, докато срещу него не бяха отправени куп обвинения в сексуално неправомерно поведение

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Кевин Спейси не сдържа сълзите си по време на интервю с известния британски водещ Пиърс Морган, докато разказваше, че е останал без пари, заради което е принуден да продаде дома си.

Изпадналият в немилост холивудски актьор сподели в предаването Piers Morgan Uncensored, че е на ръба да бъде обявен в несъстоятелност, след като е трябвало да плати милиони за съдебни такси, за делото за сексуално насилие, което се водеше срещу него.

В интервюто, излъчено в YouTube, 64-годишният Кевин Спейси разкрива, че домът му в Балтимор е пуснат на търг, тъй като вече не може да си позволи да си плаща сметките.

През февруари той се съгласи на споразумение с Media Rights Capital (MRC) да плати 1 милион долара, пише dir.bg.

Спейси разкри в интервюто с Пиърс Морган, че на практика сега е без пари и дължи "много милиони".

Актьорът, който два пъти спечели наградата Оскар, беше едно от най-известните лица в Холивуд, докато срещу него не бяха отправени куп обвинения в сексуално неправомерно поведение.

През юли миналата година Спейси беше изправен пред съда в Southwark Crown Court по девет обвинения в сексуални престъпления по дело, включващо четирима мъже. Той категорично отрече твърденията им и журито го оправда по всички обвинения. Сър Елтън Джон също даде показания в негова защита.

Актьорът беше уволнен от сериала на Netflix през 2017 г., след като беше обвинен в малтретиране на актьора Антъни Рап, когато той бил на 14, а Спейси - на 26 години.

Тогава той беше признат за невинен по време на граждански процес в Ню Йорк през 2022 г., като журито заключи, че събитието не се е случило.

Спейси спечели две награди "Оскар" за най-добър поддържащ актьор за "Обичайните заподозрени" през 1996 г. и най-добър актьор през 2000 г. за "Американски прелести", което му осигури и награда "Бафта" за главна мъжка роля.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.

Свързани новини