Отидете към основна версия

3 609 12

Акула нападна и уби актьор от "Карибски пирати"

  • карибски пирати-
  • акула-
  • нападение от акула-
  • хавай

49-годишният Тамайо Пери е бил нападнат от хищника на Хаваите

Тамайо Пери, сърфист, спасител и актьор с роли във филмите "Карибски пирати" и "Синьо увлечение", е починал в неделя, след като е бил нападнат от акула на Хаваите, съобщи Би Би Си. Актьорът беше на 49 години.

Според Асошиейтед прес, службата за океанска безопасност на Хонолулу и службата за спешна помощ на града са се отзовали около 13:00 ч. на сигнал за мъж, който изглежда е пострадал от няколко ухапвания от акули в близост до плажа Малаекахана на северния бряг на Оаху. След това Пери бил докаран на брега от парамедици с джет и обявен за мъртъв на място.

Пери беше “обичан от всички спасител”, заяви изпълняващият длъжността началник на службата за океанска безопасност в Хонолулу Кърт Лагер по време на пресконференция, според АП.

По време на пресконференция кметът на Хонолулу Рик Бланджиарди нарече смъртта на Пери "трагична загуба”, съобщава Би Би Си. “Тамайо беше легендарен воден човек и много уважаван”, каза той, добавяйки, че “е израснал точно тук” и е бил “просто страхотен член на нашия екип за безопасност на океаните”

След нападението в района бяха поставени предупредителни плакати за акули, съобщиха от службата за безопасност на океаните.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.

Свързани новини