Отидете към основна версия

2 518 13

80-годишният Дани Трехо участва в побой по време на парад на 4 юли (ВИДЕО)

  • дани трехо-
  • мачете-
  • от здрач до зори-
  • пообй-
  • побой-
  • парад-
  • 4 юли

Звездата от "Мачете" скочи в тълпата, след като бе замерен с балон с вода

Снимка: БГНЕС/ EPA

Дани Трехо влезе в улична кавга на 4 юли по време на парада по случай Деня на независимостта в Калифорния.

Според заснетия от TMZ запис на инцидента, 80-годишният актьор, който е известен с това, че играе тежки, но симпатични на публиката персонажи, се вози на пътническата седалка на кабриолет, когато зрител хвърля по него балон с вода. "Без вода!", крещят другите пасажери неколкократно секунди преди посетителят на парада да хвърли балона.

Трехо веднага излиза от колата и влиза директно в тълпата. След като забелязва предполагаемия извършител, актьорът от "Деца шпиони" изглежда замахва към човека. Това веднага предизвика суматоха, като цялата тълпа започна да крещи и да се опитва да прекрати боя.

"Има деца тук!", се чува някой да крещи на един от видеоклиповете.

По време на разправията се вижда как Дани Трехо пада по гръб, но се изправя. По данни на TMZ той отново е бил замерен с още един балон с вода и дори се е стигнало до хвърляне на столове. В един от клиповете хората задържат Трехо, за да може ситуацията да не ескалира повече.

Според изданието, на мястото на инцидента е пристигнала полиция, но не са извършени арести.

Въпреки че Дани Трехо има богата филмова кариера, продължаваща десетилетия — включително главни роли в "Мачете" и "От здрач до зори" — преди да попадне в светлината на прожекторите, той излежава години в затвора за множество престъпления, включително престъпления, свързани с насилие.

"Всичко, което съм преживял в затвора, излиза в героите ми", казва актьорът пред The Daily Beastin 2021 г.

"Един режисьор веднъж ми каза: 'Как правиш това? От маниак се превръщаш в тичащ и играещ с децата си.' Казах: Бил съм този маниак и ще отида там, но няма да остана там," казва Трехо. "Няма да остана в този момент твърде дълго, защото, намирайки се в този момент, си готов да нараниш някого."

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.

Свързани новини