Отидете към основна версия

2 161 11

Рени заприлича на Драгана Миркович

  • рени-
  • фолк певица-
  • промяна-
  • нова прическа-
  • драгана миркович

Фолк звездата е променила изцяло външния си вид

Фолк звездата Рени зарадва почитателите си с чисто нов проект, който вече се радва на голям интерес. Тя е решила да промени изцяло и външния си вид, а почитателите ѝ не успяха да я познаят.

Фолк легендата е променила прическата си, която в продължение на години беше нейна запазена марка. Първо къдравата коса, а след това русият цвят. Сега отново се е върнала към тъмните нюанси, но е предпочела да бъде изправена. А по коментарите съдим, че новата визия на певицата е добре приета от нейните почитатели. Някои дори я оприличиха на сръбската звезда Драгана Миркович.

Новата песен на Рени се казва "Без панаири", чиято музика е направил нейния колега Веселин Николов / VESSOU. Аранжиментът е дело на Калин Димитров, пише show.blitz.bg.

“Каква страхотна изненада от Рени! Черната коса ти отива най-много, изключително се радвам! Песента е мелодична от едно време когато правеха стойностния попфолк. Успех!”, “Страхотна песен, уникална визия, всичко е на ниво! Адмирации, успех на парчето!”, “С този външен вид ми приличаш на Драгана Миркович!”, “Летен хит! Много хубава песен, браво, хубавото ретро звучене” – пишат някои от първите видели новия сингъл на певицата.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.

Свързани новини