Отидете към основна версия

2 431 0

Най-грозното куче във Великобритания си партнира с Райън Рейнолдс в "Дедпул" (СНИМКИ)

  • райън рейнолдс-
  • най-грозното куче-
  • дедпул-
  • премиера-
  • куче-
  • хю джакман

Нестандартно изглеждащата Пеги се появи и на червения килим редом до звездите Райън Рейнолдс и Хю Джакман.

Найгрозното куче на Великобритания - Пеги - се появи на червения килим в ръцете на Райън Рейнолдс за премиерата на филма Deadpool & Wolverine в Лондон. Кръстоската между мопс и китайско качулато куче направи своя филмов дебют на екран в компанията на Райън Рейнолдс и Хю Джакман.

Пеги влиза в ролята на косматия помощник на титулярния герой на Райън Дедпул - и ще се казва Догпул.

На червения килим в четвъртък, Пеги носеше костюма, който носи във филма с отличителните белези на антигероя и цветовете му - червено и черно. "Беше любов от пръв поглед", коментира новата си ко-звезда Райън Рейнолдс.

Пеги беше избрана за най-грозното куче на Великобритания миналата година и е собственост на Холи Мидълтън от Левън, Източен Йоркшир.

Собственичката Холи се гордее с кученцето си, въпреки че то е намерило слава заради не толкова очарователния си външен вид.

През миналата година пред Би Би Си Холи заяви: "Склонни сме да забравяме, че Пеги не е стандартно изглеждащо куче и сме напълно наясно, че някои хора биха определили Пеги като грозна. Това винаги е по хумористичен начин и ние не се обиждаме, както и тя. Въпреки че Пеги спечели титлата за най-грозно куче в Обединеното кралство, ние смятаме, че тя е красива и отвътре, и отвън, и не бихме я сменили за нищо на света."

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини