Отидете към основна версия

3 389 9

След пиянската изцепка Кати зарадва феновете си с нова секси фотосесия (СНИМКИ)

  • кати-
  • волна пеперуда-
  • фотосесия

"Не е мръднала през всичките тези години", твърдят нейни почитатели

47-годишната ретро фолк звезда Кати отдавна не е под светлините на прожекторите, но пък продължава да вълнува хората. Тя се отказа от музикалната си кариера, когато е в пика си и това определено държи още интереса към нея.

Най-силно се заговори за нея вчера, след като бе поредната спипана родна звезда, която се е качила на автомобила си след употреба на алкохол.

Напоследък е доста активна в социалните мрежи, където напомня на почитателите си някои от песните и клиповете си, но ги зарадва и с нови провокативни кадри.

"Волната пеперуда" Кати е заснела няколко нови снимки, на които показва в каква перфектна форма се намира, въпреки напредването на възрастта.

"Не е мръднала през всичките тези години", твърдят нейни почитатели. Кати обича да общува с почитателите си и да си спомня с носталгия за славното време, когато беше голяма звезда. Тя категорично отказва да ходи по участия или пък да прави нови песни. Но пък изглежда, че фотосесиите са ѝ в кръвта и нейни почитатели ѝ благодариха за поднесените снимки.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 14 гласа.

Свързани новини