Отидете към основна версия

3 460 32

Спането гол помага за подобряване на сексуалния ви живот

  • спане-
  • гол-
  • бельо-
  • секс-
  • сексуален живот

"То може също да доведе до по-спонтанни прояви на страст, облекчаване на стреса и потенциално увеличаване на шансовете ви за оргазъм“, казва секс експерт

Снимкa: Shutterstock

За да имате по-интензивен оргазъм, трябва да спрете да спите по пижама, съветва секс обучителят Джорджет Къли. Тя разказа пред The ​​Sun за влиянието на нощната почивка без дрехи върху качеството на интимността.

Според Къли спането гол може да помогне за подобряване на сексуалния ви живот и задълбочаване на връзката ви с партньора ви, тъй като контактът кожа до кожа увеличава освобождаването на окситоцин, хормон, който помага за увеличаване на интимността. „Спането гол може също да доведе до по-спонтанни прояви на страст, облекчаване на стреса и потенциално увеличаване на шансовете ви за оргазъм“, казва секс треньорът.

Тя също препоръчва да се спи на постелки от естествени или полуестествени материали: памук, бамбук, коприна, лен. „Избягвайте спално бельо от 100 процента полиестер, което може да бъдат горещо и грубо. И стойте далеч от синтетичния сатен: той е хлъзгав, горещ и не абсорбира добре потта. Изследванията показват, че колкото по-комфортно се чувствате, толкова по-вероятно е да постигнете оргазъм“, заключи Кали.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 11 гласа.

Свързани новини