Отидете към основна версия

2 120 1

Майли Сайръс окончателно забрави баща си Били Рей, той я нарече "дявол"

  • майли сайръс-
  • били рей сайръс-
  • баща-
  • дъщеря-
  • отношения-
  • връзка-
  • развод

Появи се шокиращ запис на разговор, в който Били Рей Сайръс нарича известната си дъщеря "дявол" и "мръсница"

Снимка: Shutterstock

Скандалите в семейството на Майли Сайръс се разгояха още повече, след като баща ѝ, Били Рей Сайръс, я нарече "дявол" и "мръсница" в изтекъл аудио запис. Това се оказала последната капка, която преляла чашата и певицата окончателно решила да сложи край на обтегнатите отношенията с баща си. Според източници, Майли не е говорила с Били Рей, откакто майка ѝ Тиш подаде молба за развод през 2022 г., след 28 години брак.

"Не съществува адекватно обяснение, което да оправдае факта, че един баща нарича дъщеря си с подобни имена. Всякакви следи от уважение, което Майли изпитваше към баща си, изчезнаха. Той е мъртъв за нея", споделя източник, запознат със семейството, цитиран от DailyMail.

В записа, направен тайно от вече бившата му съпруга Файърроуз, Били Рей говори за себе си в трето лице, преди да заговори за дъщеря си Майли, казвайки: "Всички знаят, че този дявол е мръсница." След това той продължава да нарича бившата си съпруга Тиш "лъжкиня и измамница." В записа се чува и как кънтри изпълнителят казва, че Тиш е била "забременена" от двама различни мъже, преди да срещне него.

"Честно казано, Майли не е изненадана, че тези думи излязоха от устата му. В момента, тя е разстроена, тъжна и безразлична едновременно. Категорично отказва да приеме извинения от баща си", казват още запознатите.

Друг шокиращ запис подкрепя твърденията на младата Файърроуз, с която в момента Сайръс е в лют развод, че е била малтретирана по време на седеммесечния им брак. В него се чува как той ѝ крещи и сипе ругатни от всякакво естество.

След като записът придоби популярност, Били Рей се извини в публикация, в своя "Инстаграм" профил, като призна, че това е неговият глас. "Не бях с всичкия си", гласеше част от обяснението му за записа, в който той нарича русата певица "ш***н идиот" и "егоистична к**ка".

Освен това, Били Рай Сайръс обвинява Файърроуз в това, че е измамница, която се опитва да превземе кариерата му, живота му. "Узурпира името Сайръс за собствена изгода. Ще се видим в съда", заплаши я той.

Публикацията му в социалните медии, обаче, не включваше нищо за ругаенето му по адрес на Тиш и Майли.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.

Свързани новини