Отидете към основна версия

2 475 7

Леонардо ди Каприо и Витория Черети си почиват на яхта в Италия (СНИМКИ)

  • леонардо ди каприо-
  • витория черети-
  • почивка-
  • яхта-
  • италия-
  • тоби магуайър

Двойката е в компанията на близкия приятел на актьора – Тоби Магуайър

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Леонардо ди Каприо и Витория Черети се наслаждават на слънцето в Италия.

Двойката беше заснета на яхта в четвъртък, 1 август, край бреговете на Сардиния. 26-годишната Черети беше с кафяв бански от две части, а 49-годишният актьор носеше тъмнозелени шорти и сребърна верижка на врата си.

Близкият приятел на Ди Каприо Тоби Магуайър също беше забелязан в Сардиния заедно с модела Бабет Стрийбос, като на снимките се вижда как двамата се прегръщат и целуват на плажа.

Новината идва няколко месеца, след като вътрешен източник сподели пред PEOPLE, че Ди Каприо се сближава с италианския модел.

"Тя е много сладка, мила и очарователна. Изглежда, че Лео наистина я харесва", твърди източникът.

Двойката за първи път събуди слухове за връзка през август, когато бе забелязана да прекарва време в Санта Барбара, Калифорния. Двамата се разходиха покрай плажа, наслаждавайки се на студените си кафета и сладолед, а снимките веднага обиколиха социалните мрежи. Няколко седмици по-късно Ди Каприо и Черети отново бяха забелязани заедно, този път в Ибиса. Снимки от Page Six показват как двамата се целуват и танцуват един до друг.

Черети присъства и на партито за 49-ия рожден ден на Ди Каприо в Бевърли Хилс през ноември. Тогава източник на PEOPLE съобщи, че двамата са били “привързани и са се целували през цялата нощ."

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини