Отидете към основна версия

965 5

Род Стюарт отменя юбилейни концерти заради заразяване с COVID-19

  • род стюарт-
  • певец-
  • шоу-
  • отменени концерти-
  • covid-19

По-рано бе съобщено, че рок звездата се лекува от стрептокок в гърлото

Снимка: БГНЕС/ EPA

Род Стюарт отмени няколко от предстоящите си изяви през последните дни. 79-годишният певец обяви в Instagram, че е отменил още два северноамерикански концерта от графика си, след като зарази COVID-19 — няколко дни след като отмени концерта си на 7 август в Лас Вегас поради стрептокок в гърлото. Концертът трябваше да е 200-ният в актива на британската звезда.

Изявление от неговия екип, споделено в петък, 9 август, гласи: „Със съжаление съобщаваме, че тазвечершният концерт на Род Стюарт в Стейтлайн, Невада и концертът му на 10 август в Линкълн, Калифорния, са отложени, тъй като певецът се възстановява от летния щам на COVID-19.”

Първоначално отмененото шоу имаше за цел да затвори изпълняваното в продължение на 13 години шоу на звездата в Лас Вегас, наречено The Hits, което за първи път стартира юпрез август 2011 г., преди Стюарт да започне турнето си в Северна Америка през 2024 г.

Въпреки това Стюарт сподели някои положителни новини в Instagram на 7 август, като каза, че шоуто „се връща за бис” следващата година. “Ще се върнем през 2025 г. и се надявам да ви видя всички там.", написа още той в социалната мрежа.

Междувременно турнето му в Северна Америка е планирано да обхване шест различни града в САЩ, което ще продължи до септември. След това се очаква той да изнесе няколко концерта в Европа през декември, преди да се върне в Щатите, за да поднови шоуто си в Лас Вегас през 2025 г.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.

Свързани новини