11 Август, 2024 15:54 964 5

Род Стюарт отменя юбилейни концерти заради заразяване с COVID-19

  • род стюарт-
  • певец-
  • шоу-
  • отменени концерти-
  • covid-19

По-рано бе съобщено, че рок звездата се лекува от стрептокок в гърлото

Род Стюарт отменя юбилейни концерти заради заразяване с COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Род Стюарт отмени няколко от предстоящите си изяви през последните дни. 79-годишният певец обяви в Instagram, че е отменил още два северноамерикански концерта от графика си, след като зарази COVID-19 — няколко дни след като отмени концерта си на 7 август в Лас Вегас поради стрептокок в гърлото. Концертът трябваше да е 200-ният в актива на британската звезда.

Изявление от неговия екип, споделено в петък, 9 август, гласи: „Със съжаление съобщаваме, че тазвечершният концерт на Род Стюарт в Стейтлайн, Невада и концертът му на 10 август в Линкълн, Калифорния, са отложени, тъй като певецът се възстановява от летния щам на COVID-19.”

Публикация, споделена от Sir Rod Stewart (@sirrodstewart)

В изявлението се отбелязва, че концертите са пренасрочени съответно за 20 август и 18 август. Неговият екип отбеляза, че феновете, които са закупили билети могат да ги използват на новите дати.

Няколко фенове изразиха подкрепата си за Стюарт в отговор на съобщението, като мнозина пожелаха на певицата бързо възстановяване. Един фен написа, “Бъдете здрав, сър Род!” докато други му пожелаха „да се оправи скоро“.

Британският рок изпълнител обяви по-рано тази седмица, че се е заразил със стрептокок в гърлото и не може да излезе на сцената за планираното си изпълнение за резиденцията си в Лас Вегас в The Colosseum в Caesars Palace на 7 август.

“Повечето хора могат да работят със стрептокок в гърлото, но очевидно не и аз,” написа той. “Моите най-дълбоки съжаления за причиненото неудобство.” Род Стюарт добави, че е “очаквал с нетърпение” представянето, което щеше да отбележи 200-то шоу от 13-годишното му пребиваване в залата. "Отчаяно съжалявам", написа той на верните си почитатели.

Първоначално отмененото шоу имаше за цел да затвори изпълняваното в продължение на 13 години шоу на звездата в Лас Вегас, наречено The Hits, което за първи път стартира юпрез август 2011 г., преди Стюарт да започне турнето си в Северна Америка през 2024 г.

Въпреки това Стюарт сподели някои положителни новини в Instagram на 7 август, като каза, че шоуто „се връща за бис” следващата година. “Ще се върнем през 2025 г. и се надявам да ви видя всички там.", написа още той в социалната мрежа.

Междувременно турнето му в Северна Америка е планирано да обхване шест различни града в САЩ, което ще продължи до септември. След това се очаква той да изнесе няколко концерта в Европа през декември, преди да се върне в Щатите, за да поднови шоуто си в Лас Вегас през 2025 г.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Капейка

    2 9 Отговор
    Казаха ни да викаме
    Че Пуся убил Ковида..

    Хахаха

    Коментиран от #4

  • 2 Петър

    11 2 Отговор
    Абе друго си е като се каже по медиите, че някой е с Ковид-19, а не, че просто има хрема или е леко настинал. Манипулацията е голяма работа.
  • 3 Верно ли

    10 2 Отговор
    Тоя сигурно страда от шок как го освиркаха канадците, като на концерта му в Торонто на видео стената пуснаха снимка на зеленски и т@п@н@р@ се обърна да му козирува, та чак е хванал кромид :))))
  • 4 Верно ли

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Капейка":

    На тебе каквото и да ти кажат, все толкова т@п и огр@ничен ще си останеш!
  • 5 Калпазанин

    9 1 Отговор
    За втори път днес виждаме заглавие с кромид, този път няма да ви се размине. Явно урсула фон пфайзер затова пак я назначихте и парите към мисирките потекоха,, този път и тя ще хване бързия влак ми се струва, не само уличните в Киев ще бъдат оничени с продажници