Отидете към основна версия

2 321 51

Филип Киркоров изуми с нова спортна визия и татуировки (СНИМКИ)

  • филип киркоров-
  • татуировки-
  • визия-
  • външен вид-
  • форма

До скоро Киркоров разчиташе само на операции и процедури, за да поддържа външния си вид

Филип Киркоров демонстрира перфектен вършен вид. Тези дни на фестивала "Нова вълна" в Сочи 57-годишният изпълнител показа спортна форма, на която биха завидели и 20-годишните.

Бившият съпруг на Алла Пугачова прикова погледите на колегите си и журналистите, издокаран в тесни панталони и потник, демонстрирайки тонизиран торс и добре развити гръдни мускули. Изпълнителят гордо показваше напомпаните си бицепси и татуирани ръце.

От думите му стана ясно още, че се е наложило да се откаже от газираните напитки и сладкишите. А в случай, че си позволи любимите "изкушения", се налага да тренира два пъти повече.

През целия си живот кралят на попа се бори с наднорменото тегло. През 2023 г. той се подложи на пластична операция. Следвайки препоръките на лекаря, Киркоров отслабна от 118 до 91 килограма.

"Съвсем нормално е да следя за здравето си и да правя някои процедури, за да не изгубя вида си", призна преди време артистът.

Със загубата на теглото се промени и външният му вид. Хирургът поработи и върху чертите на лицето му, подмладявайки го поне с 10-ина години. Оттогава звездата не пропуска възможността да демонстрира мускули и все по-често се появява в открити тоалети, пише jenata.blitz.bg.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.

Свързани новини