Отидете към основна версия

3 989 23

Тризназчките празнуват рожден ден - Вяра и Надежда като просякини, а Любов в изискан ресторант (СНИМКИ)

  • тризначките-
  • big brother-
  • рожден ден

Две от тризначките просят, третата тъне в лукс

Колкото и да не му се вярва на човек, култовите едно време тризначки Вяра, Надежда и Любов чукнаха 39 години.

Две от тях - Вяра и Надежа, празнуваха на поляна в Лондон, където от години се препитават с просия по улиците и спят под звездите. Върху тревата сестрите опънаха одеяло и сложиха бутилка шампанско и малка тортичка, с които да се почерпят.

В коренно различна обстановка посрещна своя празник третата сестра - Любов. Тя пие вино в изискан ресторант с маркова рокля и годежен пръстен на ръката. От години Любов живее съвсем различен живот от този на просещите си сестри, с които не поддържа връзка.

През летните горещини Вяра и Надежда заживяха на палатка в центъра на Лондон.

Блондитата, чиято звезда изгря във "ВИП брадър", а после бяха корица на "Плейбой", просят от години в английската столица и водят скитнически начин на живот, докато третата сестра Любов е щастливо омъжена, има дъщеричка Виктория и не поддържа контакт с тях.

Устатите риалити героини от Благоевград Вяра и Надежда с емблематичната реплика "Дека са ми пръстените?" нямат никакво намерение да се връщат в родината и да водят нормален начин на живот, а вместо това продължават да просят на известни места в Лондон и с парите си купуват най-вече пури и напитки, пише HotArena.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 13 гласа.

Свързани новини