Отидете към основна версия

6 547 19

Ергенът Евгени загатна защо се е разделил с Валерия

  • ергенът-
  • евгени генчев-
  • валерия-
  • раздяла-
  • шоу-
  • риалити шоу

"Романтик съм, но това не е достатъчно", каза на феновете си Евгени Генчев

Ергенът Евгени Генчев от втория сезон на култовото романтично шоу разкри любовното си разочарование от победителката в неговия сезон Валерия, с която бяха заедно близо година.

За разлика от провала на Ерген №3 Алек Младенов, който остави две моми разплакани и просто избяга, както и първи сезон, в който Виктор Стоянов просто про форма даде пръстен на Капитонова, Евгени и природозащитничката дадоха шанс на чувствата си, които бяха разпалени по време на участието им в шоуто, но и това евентуално е отшумяло.

В скорошен разговор с фенове Евгени загатна за причините за раздялата си с моделката, но категорично отбеляза, че продължава да вярва в истинската любов, видя Hotnews.bg.

"Романтик човек съм. Проблемът е, че повечето хора вярват, че това е достатъчно в едни взаимоотношения. Живеем във време, когато при първото неудобство, започваме да гледаме вратата и сменяме партньорите като носни кърпи. Нищо качествено и трайно не е създадено в света по този начин", написа Ергенът в социалните мрежи.

Преди месеци се появиха слухове, че Валерия излиза с младия Георги, който също като нея помага на изхвърлени животни. Двамата дискретно показваха в социалните мрежи снимки от еднакви пътувания, но обща снимка така и не качиха.

През юни пианистът отпразнува своя 35-и рожден ден с поход из планините, но без Валерия. Той сам обясни, че предпочел да се наслади на красотите на България, вместо да черпи приятели на тежки софри. Докато Евгени обикаляше чукарите на личния си празник, Валерия също бе на разходка в планината, но с приятелка и любимите си кучета, отбелязва hotnews.bg.

Ерген номер две и победителката във формата вече не се следват в социалните мрежи, както беше съвсем доскоро. Те все още имат поети и платени събития, на които трябва да се правят, че са заедно, но за всички е видно, че участват в тях насила.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 20 гласа.

Свързани новини