17 Септември, 2024 11:32 6 152 19

Ергенът Евгени загатна защо се е разделил с Валерия

  • ергенът-
  • евгени генчев-
  • валерия-
  • раздяла-
  • шоу-
  • риалити шоу

"Романтик съм, но това не е достатъчно", каза на феновете си Евгени Генчев

Ергенът Евгени загатна защо се е разделил с Валерия  - 1
Снимка: Instagram

Ергенът Евгени Генчев от втория сезон на култовото романтично шоу разкри любовното си разочарование от победителката в неговия сезон Валерия, с която бяха заедно близо година.

За разлика от провала на Ерген №3 Алек Младенов, който остави две моми разплакани и просто избяга, както и първи сезон, в който Виктор Стоянов просто про форма даде пръстен на Капитонова, Евгени и природозащитничката дадоха шанс на чувствата си, които бяха разпалени по време на участието им в шоуто, но и това евентуално е отшумяло.

В скорошен разговор с фенове Евгени загатна за причините за раздялата си с моделката, но категорично отбеляза, че продължава да вярва в истинската любов, видя Hotnews.bg.

"Романтик човек съм. Проблемът е, че повечето хора вярват, че това е достатъчно в едни взаимоотношения. Живеем във време, когато при първото неудобство, започваме да гледаме вратата и сменяме партньорите като носни кърпи. Нищо качествено и трайно не е създадено в света по този начин", написа Ергенът в социалните мрежи.

Ергенът Евгени загатна защо се е разделил с Валерия

Ергенът Евгени загатна защо се е разделил с Валерия

Преди месеци се появиха слухове, че Валерия излиза с младия Георги, който също като нея помага на изхвърлени животни. Двамата дискретно показваха в социалните мрежи снимки от еднакви пътувания, но обща снимка така и не качиха.

През юни пианистът отпразнува своя 35-и рожден ден с поход из планините, но без Валерия. Той сам обясни, че предпочел да се наслади на красотите на България, вместо да черпи приятели на тежки софри. Докато Евгени обикаляше чукарите на личния си празник, Валерия също бе на разходка в планината, но с приятелка и любимите си кучета, отбелязва hotnews.bg.

Ерген номер две и победителката във формата вече не се следват в социалните мрежи, както беше съвсем доскоро. Те все още имат поети и платени събития, на които трябва да се правят, че са заедно, но за всички е видно, че участват в тях насила.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хейт

    24 3 Отговор
    Била е малка мръсница?
  • 2 добре е на вид

    9 10 Отговор
    пак ще се съберат .
  • 3 Романтик, но чак фанатик, сдва ли

    21 3 Отговор
    Умен мъж с това моделче не може да изкара дълго. Даже нощем, уморен ще чува как вятърът ѝ свири в ушите. За разговори изобщо не става и дума.
  • 4 Aлфа Bълкът

    28 0 Отговор
    Как ще се разделиш с някого с когото не си се събирал? 🤨
  • 5 Владетел

    6 1 Отговор
    А бе що всички сте такива головодници 🤭
  • 6 Демокрация

    16 3 Отговор
    Ценностите и разпада на обществото вече над 35 години почват да се отразяват. Вече всичко е бизнес и капитал в отношенията, бракът сделка. В такова общество какъв морал и какви обши идеи се търсят- всеки е индивидуалист. Заради това е станало с Евгени, става и с много други млади хора.
    После се чудете и защо сме най-бързо топящата се нация, който разбрал -разбрал
  • 7 Механик

    9 10 Отговор
    Е как защо са се разделили? Ми много ясно. И двамата си падат по мъже. А тя при това е и грозноватичка. Как да се прежали човек???
  • 8 Мнение

    15 5 Отговор
    Тази кукувица Валерия не беше у ред с главата, въпреки че е красива! Тя не е за семеен живот, а за кучегледачка. А Евгени е комплексар.
  • 9 Един

    7 3 Отговор
    На Ергени не му се жени.
  • 10 Шиси скъсам потника!

    8 0 Отговор
    То бива лигня, ама тук е в повече.
  • 11 Джак Ръсел

    12 3 Отговор
    И аз не мога да я разбера тази кучкарката.
  • 12 Добре че

    5 1 Отговор
    се е отървал Ергеньо от тая злобна животина. Достатъчно е само да й видиш змийското личице и всичко е ясно.
  • 13 Идън

    16 0 Отговор
    Ако обичаш някого- пусни го на свобода, да иде където иска,стига да е щастлив.Ако той не намери щастието на друго място- със сигурност ще се върне. Скандалите и мълчанието не са краят на връзката- краят е когато изпитваш облекчение,че си е отишъл и няма значение нито къде- нито с кого.Магията на една връзка не е в скъпите тоалети и сватбата- тя е в блаженството да откриеш точно НЕЯ или НЕГО- онзи или онази, с която или с когото се чувстваш свързан завинаги-независимо дали се случва добро или лошо .Нито една голяма любов не протича гладко- препятствията я усилват. Ако не- не е било любов.
  • 14 аромати

    5 5 Отговор
    Дрън дрън...от две години на нягого му се иска да са разделени и непрестават да пишат глупости ...дали ще могат да го преживеят, защото Евгений и Валерия са заедно и много се обичат.
    Силната любов не е за парадиране, а от време на време хвърлят по някоя партенка на тези които драпат в нещастието си тя да се разпадне.
  • 15 Евгени от Алфапласт

    1 3 Отговор
    Има няколко отпадъка, които срамят хубавото име. Ето, аз, като кмета, се извинявам, че харча парите на вдовицата и оправям щерка й (27). Признавам си, един вид, и съм чист. Тия "звезди" (Минчев, Ергенът, Дайнов, Бакърджиев /да гори в ада/ ) само ми свалят реномето.
  • 16 така се получи

    2 0 Отговор
    И тримата ергена послъгваха доста често малко или повече. Нито бяха толкоз успешни, нито световно известни, нито много богати.Интересно след предаването на практика не са много търсени от жените, маските вече паднаха.
  • 17 Да, ама не

    3 0 Отговор
    Евгени, то романтика хубаво, но ще използвам аналогия, човек не живее само с хляб.
  • 18 просто е

    1 4 Отговор
    Кой целува жена, която мирише на кучешки лиги.
  • 19 абе,

    1 0 Отговор
    Само фанатичен кучкар може да съжителства с фанатична кучкарка.Никой друг.Имаме ги такива в квартала и е някакъв ужас.Нахални та чак нагли,нито се водят,нито се карат.Събират къде що има бездомно псе и ги присламчват към някой вход,там ги хранят и им създават чувство за принадлежност,в резултата лай и замърсяване денонощно.Кучетата не са виновни,виновни са вманиячените кучкари.