Отидете към основна версия

4 604 10

След дълги кавги и перипетии Венета Райкова спечели битката със съседите

  • венета райкова-
  • съседи-
  • сграда

Тя отново е щастлива в ултрамодерната сграда, която обитава

Снимка: Фейсбук

Обратите в живота на Венета Райкова валят един след друг, откакто се раздели с бащата на сина си Тихомир Георгиев, пише България днес.

Тв водещата в момента учи онлайн психология от Москва край басейна си, а междувременно успя да спечели и междусъседската война!

Години наред блондинката имаше проблем с комшиите си в затворения комплекс в столичния квартал "Изток". Райкова дори на няколко пъти обяви, че иска да продаде луксозния си апартамент заради проблемите с живущите около нея.

Но след куп кавги и перипетии тя успява да спечели всичките си битки със съседите. И отново е щастлива в сградата, която е ултрамодерна, разполагаща с басейн и всякакви екстри, пише изданието.

От седмици насам блондинката не спира да се фука колко добре си живее в затворения комплекс, намиращ се в скъпарския квартал.

"Всяка вечер си правех нощно къпане. От юни до първите дни на септември. Беше добре", разказва Райкова.

В същото време тя продължава да трупа знания в новата сфера, с която се е заела - психологията. Както е известно, Венета учи тази материя при най-добрия учител в Москва. Лекциите са онлайн. И продължават от обяд до вечерта.

Източник: plovdiv24.bg

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 26 гласа.

Свързани новини