Отидете към основна версия

686 3

Кристина Агилера празнува 25 г. от дебютния си албум със специално издание

  • кристина агилера-
  • певица-
  • поп звезда-
  • юбилей-
  • годишнина

Певицата си сътрудничи със Сабрина Карпентър и MGK в новия си EP

Снимка: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Кристина Агилера ще отпразнува 25-годишнината на дебютния си албум („Christina Aguilera“) като преиздаде най-слушаните песни от него в EP. Специалнaта колекция ще излезе на 23 септември ексклузивно за Spotify в поредицата Spotify Anniversaries и ще включва 6 нови записа на песни, чиито заглавия все още не са обявени.

В изявление Кристина Агилера споделя: „Осъществяването на този проект със Spotify беше едновременно вълшебно и носталгично, като съживи някои от най-сладките ми спомени от кариерата. Смях се, плаках, свързах се отново със стари приятели и намерих някои много специални нови. Надявам се, че този подарък за годишнината ще бъде също толкова емоционален за вас, колкото и за мен.“

„Гласът на поколението“, както още е наричана Кристина Агилера, ще ни представи 2 звездни колаборации. От TikTok акаунта на Агилера стана ясно, че изпълнителката влиза в дует със Сабрина Карпентър, след като публикува видео с поп сензацията. Рапърът Machine Gun Kelly също ще подкрепи юбилейния проект, като му придаде от характерното хип-хоп и рок звучене.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини