Отидете към основна версия

1 587 25

Противно на принципите си: DJ Мартен на една сцена с чалга певицата Андреа (ВИДЕО)

  • dj marten-
  • андреа-
  • джокович-
  • dj мартен

А само преди дни отказа на Джокович да пусне песен на Камелия

Снимка: Интернет

Името на Мартин Лепоев от Павликени, с артистичния псевдоним Dj Marten Roberto, гръмна, след като Лепоев отказа на Джокович да пусне дори фрагмент от любимата му песен – „Луда по тебе“ на Камелия.

DJ Marten не откликна на молбата на Новак Джокович да пусне „Луда по тебе” на Камелия в зала „Арена София” след демонстративния мач на сърбина срещу ракета номер 1 в българския тенис Григор Димитров. Очевидно сръбският тенисист много харесва песента и често иска да я чува.

„Диджей, събуди се! Днес не си пускал "Луда по тебе"! Моля те, братко! Пусни я само за 20 секунди”, помоли Ноле, но желанието му не беше удовлетворено. Затова Джокович реши сам да изпълни песента акапелно от корта, като подкани цялата зала да пее с него.

Мотивът за отказът на Мартин Лепоев бе, че не „пускал чалга“, защото било селско. Какво селско има в песен, която пее Лепа Брена, а оригиналът е гръцки хит, питат се потребители на социалните мрежи. „Поведението му втрещи хиляди, защото той бе нает да озвучава събитие, но реши да се превърне в център на вниманието“, възмущават се присъствали на мача.

„Нямам никакво желание да коментирам случката - това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време“, гневен е Dj Marten Roberto.

HotArena попадна на старо видео от участие на Мартин, на което той кани на сцената чалга певицата Андреа и я представя като световна звезда.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 14 гласа.

Свързани новини