Отидете към основна версия

787 20

Как видът на ухажването разкрива характера на мъжа

  • ухажване-
  • мъж-
  • характер

Има мъже, които се опитват да предизвикат у дамите незабравими емоции

Снимкa: Shutterstock

Мъжете пленяват женските сърца по различни начини. По вида на ухажването можете веднага да разберете каква връзка ви очаква и какво ще включва тя. Ухажването може да каже много за това какъв е мъжът.

Спокойно и премерено ухажване

Към такова ухажване прибягват внушителни, спокойни мъже, които бавно и внимателно настояват на своето. И много често в този случай по-късно се оказва, че имате работа с … женен мъж.

Онези дами, които не знаят какво искат от любовта и от живота, са най-застрашени да се влюбят в такъв мъж. Ако се страхувате да останете сами, тогава внимавайте с този, който не бърза и не се страхува да чака. Може би просто вече има жена и деца.

"Хайде да се оженим"

Още на първата среща мъжът може да започне да говори за семейство и брак. От самото начало ще ви възприема като своя съпруга, майка на децата му. За много представителки на нежния пол подобни думи и изречения са като балсам за душата.

Но често зад тях се крият тирани. Мъжът може да иска дете от вас, защото бременната жена се контролира по-лесно. Той е маниак на контрола, така че има нужда да сте напълно зависими от него. Опитайте се да внимавате с този тип хора, защото има вероятност да е някой, който иска да ви превърне в робиня.

"Подарявам ти целия свят"

Това е друг тип манипулатор и тиранин. Обикновено говорим за много богати мъже, които пилеят пари, но не за да зарадват дамата, а за да ѝ покажат статуса си. Такъв човек не наема маса в ресторант, а целия ресторант. Той иска да покаже, че е най-добрият, затова още в първата седмица на запознанството ви води на почивка в друга държава и изпраща шофьора си да ви вземе.

Много дами си падат по подобна щедрост и лукс, но рано или късно такива отношения се превръщат в клетка, макар и златна. Ще бъдете напълно зависими от мъжа. Напълно възможно е в бъдеще той да ви приема просто като свой актив: инвестирал е във вас и все още инвестира, така че вие ​​му дължите всичко. Ако сте готови за това, значи този тип гадже не е опасно за вас. Но ако искате свобода, бягайте.

Просещият любов

Говорим за типично мамино момче или слаб мъж. Възпитаван е така: щом е добър и послушен, майка му ще го обича, ако бърка, получава мъмрене и стои наказан в ъгъла.

Целта му е да намери силна и независима жена, за да ѝ докаже, че все още има мъже на света, които не си тръгват и не нараняват спътниците си. Той знае, че трябва да бъде добър, защото така ще заслужи нейната любов.

Недостъпният

Има мъже, които се опитват да предизвикат у дамите незабравими емоции. Такива мъже вярват, че нормалното ухажване е много дълъг път. Прекият път е пътят на емоциите.

Той може да изчезне за няколко дни и след това да се появи отново и да бъде много учтив. И се държи така, сякаш е награда за вас. Винаги някой има нужда от него. Той познава много жени. У неопитната девойка това ще предизвика силна любов и интерес. Това е целият смисъл на ухажването му. Но, внимавайте: рискувате да станете просто поредната жертва на този сваляч.

Нормалният мъж

Нормалните мъже нямат за цел да ви изненадат. Те просто общуват с вас и се наслаждават на процеса. Те са самодостатъчни и спокойни. Такъв човек може да прави подаръци и да изненадва, но не твърде помпозно.

Нормалният мъж не крещи за успехите си, не се опитва да впечатли с хитрост, манипулация, самохвалство или демонстрация на богатството си. За да намерите такъв мъж, трябва ясно да определите целите си и да разберете какво искате от живота и любовта.

Автор: Лора Костова, Happy-woman.bg.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.

Свързани новини