Отидете към основна версия

1 279 14

Вдовицата на Хю Хефнър има нов мъж в живота си (СНИМКИ)

  • хю хефнър-
  • вдовица-
  • кристъл хефнър-
  • нов мъж

Бившата плеймейтка разказа за новата си връзката, докато размишляваше за „емоционално насилствения“ си брак с покойния основател на Playboy.

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Вдовицата на Хю Хефнър, Кристъл Хефнър, казва, че преживява живота си през различна гледна точка благодарение на новия си приятел Джеймс Уорд.

Бившата плеймейтка, която издаде мемоарната си книга по-рано тази година - разказа за връзката си с Уорд, докато размишляваше за „емоционално насилствения“ си брак с покойния основател на Playboy.

С Джеймс чувствата ми се оценяват и потвърждават“, казва Кристъл пред People в интервю, публикувано в сряда. „Виждат ме и ме чуват.“

Новият романс на Кристъл идва, след като тя разкри интимни подробности за брака си с Хю, докато промотираше мемоарите си през януари, като дори описа връзката им като „травматична“.

По някои начини, по които той се отнасяше с мен, просто почувствах, че този човек не може наистина да е влюбен в мен“, каза Кристъл пред E! News тогава. “Беше емоционално насилие. Беше много ограничаващ. Не осъзнах колко лошо е било, докато не се откъснах от него за известно време“, добави тя за брака им.

Кристъл също така влезе в заглавията на вестниците през същия месец, когато призна, че никога не е била „влюбена“ в покойния си съпруг.

„Осъзнах, че се занимавам с наистина голям дисбаланс на силите“, каза тя тогава пред People, добавяйки, че „е загубила себе си в процеса“.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.

Свързани новини