Отидете към основна версия

625 8

Дейвид Бекъм вече има над 70 татуировки, показа най-новата (СНИМКИ)

  • дейвид бекъм-
  • татуировка

Бившият футболист се обърна към "най-търсения татуист в Лондон"

Снимка: БГНЕС/ EPA

Дейвид Бекъм добави нова религиозна татуировка към впечатляващата си колекция, с което общият брой на татуировките надхвърля 70.

Бившият английски футболист се обърна към известния татуист, Certified Letter Boy, за последния си татус. Художникът, който описва себе си като "най-търсения лондонски татуист", е любимец на семейството и преди това е татуирал синовете на Дейвид - Бруклин, Круз и Ромео.

Други известни личности, които са си направили татуировки от Certified Letter Boy, са лейди Бет Мийд, моделът Кия Боби и певецът Луи Томлинсън. Татуистът разкри най-новата татуировка на Бекъм в Инстаграм в сряда.

Татуировката, разположена под коляното на Дейвид, изобразява чифт ръце, които са събрани и се молят. Художникът написа: "Нова татуировка за Дейвид Бекъм. Благодаря ти за доверието." Синът на бившия футболист Круз изглеждаше развълнуван от новото произведение на баща си, тъй като коментира с gif на малко момиченце, което яде торта. Татуировчикът, чието истинско име е Пабло, отговори на коментара, като го тагна и написа: "Моят човек."

Много фенове похвалиха татуиста за последната му творба.

През 2016 г. Дейвид казва в реклама на Biotherm Homme: "Историята на живота ми е написана върху кожата ми. Не очаквайте да я прочетете на лицето ми." Синовете му са последвали стъпките му, особено Бруклин, за когото се смята, че има 100 татуировки - 70 от тях са посветени на съпругата му Никола Пелц.

Една от татуировките на Бруклин представлява сватбените му обети и гласи: "Никола, когато се отправи към олтара, ти ми спря дъха, изглеждаш толкова красива тази вечер и винаги. Позволи ми да започна с това, че думите дори не могат да опишат любовта ми към теб, само като те гледам, виждам бъдещето си и ми се струва като сън. Ти си моят свят и аз продължавам да се влюбвам в теб с всеки изминал ден."

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини