Отидете към основна версия

457 5

Дара Екимова разкри още едно парче от първия си албум "Тази стая" (ВИДЕО)

  • дара екимова-
  • дебютен албум-
  • албум-
  • сингъл

"Всичко ти давам" е новото попълнение в дебютния албум на певицата

Снимка: АНГЕЛ ЗАХАРИНОВ

За една година и половина да направиш 16 нови песни, да си ги представиш като твое много лично пространство, да го наречеш „Тази стая“ и да го приготвиш за споделяне с публиката като свой дебютен албум, генерирал предварителни продажби, с които може да се гордее всеки голям български артист.

Така Дара Екимова постигна такъв напредък в кариерата си и не спира да пуска сингъл след сингъл, за да даде знак за музиката и настроенията събрани в „Тази стая“, преди премиерата на албума на 4 октомври.

На дневен ред е „Всичко ти давам“ - парче, което без проблем може да се класира като конкурент на „Дишам“.

По „Всичко ти давам“ Дара Екимова работи с музикалния продуцент Ангел Проданов - Ачо, като за мелодията на припева дистанционно се включва и ALMA. Във финализирането на записите участва и DJ Pancho от Blue Fox Studio.

"Тази песен е послание за светлината, която винаги намира своя път, дори в най-мрачните моменти", разказва изпълнителката.

Видеото на „Всичко ти давам“ с режисьор Жоро Пеев е омайващо продължение на концептуалния визуален модел, който Дара Екимова следва както във визуализациите на първите две песни от албума - „Ако целувам за последно“ и „Тази стая“, така и в обложката на дебютната си колекция. Момчетата от продукционния екип Sturshel също допринасят за необикновеността на видеото.

Не само това, но певицата обяви концерт-спектакъл, който ще се проведе на 1 ноември в столичния клуб Pirotska 5 Event Center. Обещанието за едно много специално събитие вече е дадено.

Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 9 гласа.

Свързани новини