Отидете към основна версия

2 004 18

Ирена Милянкова с нов мъж и нов домашен любимец (СНИМКА)

  • ирена милянкова-
  • домашен любимец-
  • осинови куче

Моделката пусна в социалните мрежи няколко кадъра с осиновеното кученце

Снимкa: Instagram

Влюбената моделка Ирена Милянкова осинови куче от Сапарева баня. Многодетната майка има едно четириного, което е прибрала от улицата, а преди дни спаси още едно, научи „Уикенд“.

Красавицата се е свързала с момичето, което търси дом на кучето и поискала да го вземе в апартамента си. Самата Ирена пусна в социалните мрежи няколко кадъра с новия си любимец, който е кръстила Фреди. Той ще живее заедно с част от 6-те деца на бившата на Росен Чолов – Чолата.


Милянкова има 4 деца от сводника и 2 от втория ѝ мъж Никола Чолаков, с когото се разведе преди повече от година. Мнозина се възхищават на Милянкова, че е родила и отглежда цели шест деца, а сега и две кучета.

Звездата от „Под прикритие“ е трудно разпознаваема, защото е остригала дългите си коси и вече се подвизава с мъжка прическа. Прави впечатление и че драстично е отслабнала в лице и тяло. Тези промени се дължат на нова любов в живота на Милянкова, който си падал по жени с къси коси, разкриват близки до многодетната майка.

Новият мъж на Ирена е фитнес инструктор и е значително по-възрастен от нея, което напълно отговаря на афинитета ѝ към по-зрели партньори. Двамата се запознават в залата, където треньорът ѝ помага да влезе във форма и да стегне тялото си. Двамата са заедно вече повече от година, но Милянкова предпочита да не огласява публични името му.

Моделката отдавна не се е появявала в медиите, тъй като се бе отдала на поредната си преквалификация. Тя завърши „Специална педагогика”, а плановете ѝ са да преподава на деца. „Благодаря на моя любим човек, който беше плътно до мен и ми даваше сили да продължа“, написа преди време Ирена, която е окрилена от новата си половинка.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.

Свързани новини