Отидете към основна версия

1 959 7

Мъск коментира слуховете за връзка с Мелони

  • илон мъск-
  • джорджия мелони-
  • афера-
  • връзка

Техни общи снимки предизвикаха вълна от реакции в социалните мрежи

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Милиардерът Илън Мъск коментира слуховете, че има връзка с италианския премиер Джорджа Мелони, след като техни общи снимки предизвикаха вълна от реакции в социалните мрежи.

Снимки, публикувани онлайн, показват как основателят на Tesla и премиерката на Италия се гледат в очите на наградите Global Citizen в Ню Йорк, когато 53-годишният Мъск връчи наградата на 47-годишната Мелони.

Мъск и Мелони вече са се срещали няколко пъти. Миналия юни италианската премиерка прие милиардера в официалната ѝ резиденция в Рим. През декември той се завърна в страната и говори на политически фестивал, организиран от крайнодясната партия на Мелони "Италианските братя". Според „Телеграф“ те са обсъдили намаляването на раждаемостта на Запад и положителния потенциал на изкуствения интелект.

Мелони, която се раздели с дългогодишния си партньор Андреа Джамбруно, след като той направи непристойни коментари по италианска телевизия през 2023 г., дори помоли Мъск да ѝ връчи наградата „Гражданин на света“ от мозъчния тръст Atlantic Council. В кратките си забележки, преди да приеме наградата, Мъск каза, че Мелони е "човек, който дори е по-красив отвътре, отколкото отвън, което не винаги е случаят с политиците", и я нарече "истинска, честна и мислеща“.

Илон Мъск беше женен за певицата Граймс, преди това се срещаше с актрисата Амбър Хърд (след скандалния ѝ развод с Джони Деп). Приписват му и връзка с актрисата Камерън Диас. Той също е бил женен два пъти: първата му съпруга е Джъстин Уилсън, а втората му съпруга е Талула Райли.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.

Свързани новини