Отидете към основна версия

1 114 14

Каква е тайната рецепта за младост и красота на Мерил Стрийп?

  • мерил стрийп-
  • младост-
  • красота-
  • диета-
  • режим

Актрисата залага на принципите на здравословното хранене и умереността

Снимка: БГНЕС

Мерил Стрийп – една от най-големите актриси на всички времена, не само впечатлява с ролите си, но и с невероятната си способност да поддържа форма независимо от възрастта. Нейната кариера, която продължава повече от четири десетилетия, я превърна в икона на екрана, но също така и в пример за здравословен начин на живот.

Каква е тайната на диетата на Мерил Стрийп и как тя успява да се грижи за тялото си, докато балансира натоварения си график?

Актрисата не следва строго определена диета или режими, които изискват драстични ограничения. Вместо това тя залага на принципите на здравословното хранене и умереността. Според нейни интервюта актрисата вярва във важността на балансираната диета, която осигурява всички необходими хранителни вещества, без да лишава организма от важни витамини и минерали.

Стрийп редовно включва в менюто си пресни продукти като зелени салати, броколи, спанак и ябълки, горски плодове и цитруси. Тя е привърженик на растителната храна, която е богата на антиоксиданти и витамини. Актрисата предпочита да консумира риба, богата на омега-3 мастни киселини, като сьомга и скумрия. Морските дарове също са важна част от нейната диета, като те спомагат за поддържане на здравето на сърцето и добрата форма на кожата. Тя избягва храни, които са претърпели индустриална преработка и са пълни с изкуствени добавки.

Преработените продукти често са свързани с напълняване и повишен риск от заболявания, затова Мерил предпочита да приготвя ястията си с пресни съставки. За нея е важно да поддържа тялото си добре хидратирано. Тя пие много вода през деня и често консумира зелен чай, който е богат на антиоксиданти. Въпреки че актрисата не се лишава от любимите си храни, тя винаги се стреми да поддържа умерени порции.

Мерил Стрийп също така залага на редовната физическа активност. Дългите разходки, йогата и плуването са сред любимите ѝ занимания.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 9 гласа.

Свързани новини