Отидете към основна версия

742 5

Ариана Гранде опроверга слуховете за пластичните операции (ВИДЕО)

  • ариана гранде-
  • певица-
  • актриса-
  • ботокс-
  • филъри-
  • инжекции-
  • пластична операция

Певицата обаче е категорична, че няма нищо против естетичните корекции. Самата тя дълго време е имала филъри и ботокс

Снимка: БГНЕС/ EPA

Ариана Гранде реши да разсее слуховете за пластична хирургия веднъж завинаги. По време на част от поредицата „Тест с детектор на лъжата“ на Vanity Fair, пусната в понеделник, 30 септември, 31-годишната певица и актриса отхвърли спекулациите, че си е правила различни козметични процедури.

В един момент по време на интервюто, актрисата Синтия Ериво, с която Гранде си партнира в "Злосторница" я попита дали се е подлагала на BBL (или бразилско повдигане на дупето). "Махни се оттук", отговори Ариана Гранде, преди да добави шеговито „Да“.

Когато Ериво я попита дали някога ще се подложи на процедурата, известната ѝ колежка каза: „Не. Това няма да работи за мен. Не мисля, че това е моето нещо. И аз съм ОК с това, разбирате ли?"

По-рано в интервюто Ериво преведе Ариана през списък от процедури, включително операция на носа, уголемяване на гърдите и лифтинг на лицето, всички от които Гранде отрече. "Още не", добави тя за лифтинг на лицето. "Но съм отворена за това."

„Това е най-добрият ден в живота ми", каза певицата, след като беше потвърдено от детекторът на лъжата, че казва истината.

Синтия Ериво също така я попита за процедура, за която често се спекулира, че Гранде е направила: повдигане на очите. "Не, но разбрах за това заради хората, които си мислеха, че съм си я направила, така че благодаря ви."

След това Ариана Гранде отрече да има имплант на брадичката, като поясни, че единствените козметични процедури, които е правила, са „филъри на различни места и ботокс, но аз спрях преди четири години.“

"Подкрепям напълно всички хора, които правят тези неща," обясни певицата и актриса.

Още през 2023 година Ариана Гранде откровено заговори за красотата и естетическите корекции. Певицата се просълзи, докато обясняваше, че дълго време красотата е била „начин да се крие“.

„През годините използвах грима като маскировка или като нещо, зад което да се крия," призна тя. "Повече коса, все по-плътна очна линия... и това може да бъде толкова красиво понякога и аз все още изпитвам любов към него."

След като известно време е инжектирала ботокс в лицето си, тя е осъзнала, че вече иска да вижда естествените си черти и реакции.

"Надявам се бръчките ми от усмивки и смях да стават все по-дълбоки. И се смея все повече и повече и просто си мисля, че остаряването може да е толкова красиво нещо.", казва вече в наши дни Ариана.

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.

Свързани новини