Отидете към основна версия

2 860 29

Изплува ВИДЕО с целувката на Енрике Иглесиас и Ивон от Биг Брадър

  • енрике иглесиас-
  • ивон рей-
  • биг брадър-
  • целувка-
  • риалити шоу

Живеещата в Монако Ивон Рей веднага прикова погледите, а зрителите имат доста въпроси за живота ѝ

Снимка: Instagram

Безспорно Ивон Рей, която в представянето си заяви, че живее луксозен живот в Монако се превърна в една от най-коментираните персони влезли в Къщата на "Биг Брадър" този сезон.

Особено коментирана е темата с познанството ѝ с Енрике Иглесиас. Акцентът пада върху страстна целувка между нея и испанската звезда. Виедо от този момент се разпространява в социалната мрежа Инстаграм и е качено от самата Ивон, която се хвали с близката среща с певеца. Краткото клипче е направено по време на частна изява на Иглесиас и ясно показва, че българката и певеца се познават от преди това, за да не си спестяват подобна интимност. От снимки от личния профил на Ивон Рей също се вижда, че тя е била гост в имението на италианския милиардер Флавио Бриаторе, който както е известно е виден ценител на женската красота.

Въпреки че Ивон често попада сред хайлайфа, приема участието си в "Биг Брадър" като социален експеримент и съпоставка между светския живот и нормалния. Въпреки, че общува с личности като Флавио Бриаторе и покойният вече Берлускони, хора които я познават твърдят, че Ивон е успяла да се съхрани народен човек и по никакъв начин не е придобила маниерите на много българи, които заживяват в чужбина и почват да се самозабравят.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.

Свързани новини