Отидете към основна версия

1 233 4

Последните мигове от живота на Лиъм Пейн

  • лиъм пейн-
  • one direction-
  • последни мигове

Бившият член на One Direction почина на 16 октомври, след като падна от третия етаж на хотел в Аржентина

Снимка: ЕРА/БГЕНС

Точните обстоятелства на смъртта му все още не са установени, но вече можем да очертаем хронологията на последните мигове на бившата звезда на One Direction.

Бившият член на One Direction Лиъм Пейн почина на 16 октомври, след като падна от третия етаж на хотел в Аржентина. Няколко часа преди инцидента 31-годишният мъж бил много активен в социалните мрежи...

Какво се случи в сряда, 16 октомври, в хотел CasaSur в Буенос Айрес? В 22,11 ч. Лиъм Пейн беше обявен за трагично загинал от аржентинската полиция. Точните обстоятелства на смъртта му все още не са установени, но вече можем да очертаем хронологията на последните мигове на бившата звезда на One Direction. Докато той е бил на почивка в това заведение в аржентинската столица, в полицията е постъпило обаждане от хотела, в което се съобщава за „агресивен мъж, който може да е бил под въздействието на наркотици или алкохол“.

Според „Си Ен Ен“, която се позовава на местния си филиал Todo Noticias, е имало съобщения за „клиент, който е под въздействието на наркотици и алкохол“. „Той унищожава всичко. Разрушава цялата стая“. След това служителят помолил спешно да бъде изпратен някой, тъй като персоналът не знаел „дали животът на клиента е в опасност“. Съобщава се също, че служителите на хотела не са могли да влязат в стаята, в която той е бил отседнал „от два или три дни“. Според съобщения в местните медии Лиъм Пейн също е бил видян „да се държи хаотично във фоайето на хотела и да разбива лаптопа си“, след което „се е наложило да бъде отведен обратно в стаята си“, пише още БГНЕС.

Когато One Direction обявиха раздялата си през 2016 г., Лиъм Пейн беше във връзка с певицата Черил Коул. Година по-късно им се роди син, а през 2018 г. се разделиха официално. Бащинството на певеца го насърчи да се оттегли за известно време от медийната и музикалната сцена. През 2019 г. певецът започва солова кариера - подобно на бившите си музикални партньори - с албума „LP1“, съдържащ най-големия му хит: „Strip That Down“.

През май 2023 г. Пейн обявява, че работи по втория си албум. Първите дати от турнето, планирани за септември, са отменени, след като певецът е хоспитализиран с бъбречна инфекция. На 1 март 2024 г. британецът най-накрая се завръща със сингъла „Teardrops“. Новината за смъртта на Лиъм Пейн предизвиква емоционална реакция от страна на феновете. Някои от тях се събраха пред хотела, в който се случи инцидентът, отдавайки почит на своя идол.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини