Отидете към основна версия

1 857 8

Погребален агент посочи най-често срещаната причина за смърт (ВИДЕО)

  • погребален агент-
  • погребение-
  • смърт-
  • причина за смърт-
  • навици-
  • лоши навици

Джералд, който извършва аутопсии за погребална агенция, назова най-често срещаната причина за смърт, с която се сблъсква

Снимка: Shutterstock

Служител в погребална агенция засне предупредително видео, в което сподели най-често срещаните и най-рядко срещаните причини за смърт, които среща при извършване на аутопсия. Джералд, известен като @big_led73 в TikTok, редовно получава въпроси за човешкото тяло след смъртта и как се извършват аутопсиите от неговите 2,3 милиона последователи.

Той се надява, че говоренето по тези теми ще нормализира обсъждането на смъртта. В един от видеоклиповете си Джералд споделя "най-често срещаните и най-рядко срещаните" причини за смъртта, с които се сблъсква, когато е на работа, като с това предупреждава хората да се грижат за телата си.

Той каза: „Най-честата причина за смърт са сърдечните заболявания. Съветвам ви, всички вие да спрете да пушите, започнете да се храните по-добре и да спортувате три пъти седмично – нека вкараме това сърце във форма," каза той.

„Най-рядко срещаната причина за смърт е цирозата на черния дроб. Ако пиете, просто пийте малко, не пийте много, защото в крайна сметка ще получите затлъстяване на черния дроб и ще умрете от цироза на черния дроб. Шансът е малък, но може да се случи.", изненадващо посочва патологът.

@big_led73 Causes of death, most common and least common #autopsy #morgue #autopsytech #causeofdeath ♬ Taking Care of Business - LA Thunder

 

В друго видео Джералд беше попитан: "Ако жена има гръдни импланти, премахват ли се те или тялото ще се разложи, превръщайки се в скелет с изкуствени гърди?" Той потвърди, че "щом са твои, ги отнасяш в гроба", а тялото се разлага около тях.

Джералд каза: "Те не се премахват. Ако сте балсамиран, балсамиращата течност ще запази тъканта и ще забави процеса на разлагане. А ако не сте балсамиран, ще се разложите супер бързо. Гърдите все още ще са там. Те няма да се разложат."

„Казват, че косата и ноктите ви продължават да растат, след като умрете, което не е вярно, те не растат. Кожата се свива - балсамиращата течност ви дехидратира и кожата ви се свива, така че изглежда, че косата и ноктите растат. Но гърдите ви ще останат същите и кожата около тях ще се свие и в крайна сметка ще се разложи.", обяснява още специалистът по задгробен "живот".

Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.

Свързани новини