Отидете към основна версия

3 100 21

Веселка яхна Марио в Big Brother

  • big brother-
  • биг брадър-
  • марио-
  • веселка

Горещата сцена между Марио и Веселка отприщи вълна от реакции в мрежата

Кадър: NOVA

Брутални сцени се разиграха в последния епизод на "Биг Брадър", а от видяното много от зрителите едва ли са успели да заспят бързо.

Отдаденият на Бога Марио, който постоянно натъртва колко е важна за него религията, се показа в такава потресаваща светлина, за която едва ли някой е предполагал да види. Той се заигра сериозно с възпухкавата Веселка в джакузито, а това, което се случи помежду им шокира всички.

Той ѝ направи масаж с лека обиколка по пищните извивки, след което тя седна в скута му, Марио се притесни, но опитите му да я отмести, се увенчава с неуспех. Въпреки това от физиономията му личеше, че му харесва случващото се.

Горещата сцена не спря дотук. Веселка закачливо му обясни, че няма опит с "големи играчки" и сама обяви, че тежи близо 130 килограма. Но пък изглежда, че е и достатъчно смела, за да съблазнява в риалити формат, и даже да се опита да свали гащите на Марио.

Горещата сцена между Марио и Веселка отприщи вълна от реакции в мрежата, съвсем очаквано, но и не се размина без последици в Къщата. Останалите съквартиранти, потресени от видяното, бързо му спретнаха един другарски съд, като повечето бяха обединени в мнението, че Георги е подвел Марио и го е накарал да направи масаж на Веселка, а това на свой ред – засегнало достойнството ѝ.

В крайна сметка, мисията беше успешна, а Веселка и Марио си спретнаха романтична вечеря на двора, въпреки студа, пише пише show.blitz.bg.

Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 24 гласа.

Свързани новини